לחם קינמון

לחם קינמון רך כמו ענן
במרקם של עוגה 












מצרכים  ל2 תבניות מוארכות

1 כוס חלב פושר
70 גרם חמאה מומסת
כף שמרים יבשים
2 ביצים
1/3 כוס סוכר
1/2 3 כוסות קמח

למילוי
30 גרם חמאה מומסת
2 כפות חלב
2 כפיות קינמון
2 כפות סוכר

לציפוי
2 כפות חלב
כף סוכר



אופן ההכנה

לערבב חלב פושר עם חמאה מומסת ושמרים ולהשהות 10 דקות.
להוסיף את שאר מצרכים, ללוש עד לקבלת בצק רך ואחיד (הבצק מעט דביק וזה בסדר).
לשמן קערה להניח בה את הבצק לשמן גם אותו מעט
ולהניח להתפחה של שעה וחצי.
לקמח היטב משטח עבודה ומערוך ולרדד את הבצק לעלה דק
לערבב בקערית את כל חומרי המילוי ולמרוח על הבצק. לגלל לגליל מהודק
לחלק את הגליל ל 2 כל חלק להניח בזהירות בתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה
לכסות במגבת לחה ולהניח שוב להתפחה של שעה
למרוח את הלחם בחלב ולפזר מעט סוכר
לאפות בתנור שמחומם מראש על 180 מעלות עד לקבלת צבע חום שזוף





תגובות

הוסף רשומת תגובה

.