פשטידת פסטה נפלאה






























תבנית מספר 24 מרופדת בתחתית בנייר אפייה ומשומנת בחמאה


מצרכים 

500 גרם פסטה מסוג 'ריגטוני' 
200 גרם גבינה  צהובה מגורדת
50 גרם פרמזן

לרוטב -

500 גרם עגבניות מרוסקות (ממליצה על של MUTTI)
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
3 כפות מים
מלח
פלפל שחור גרוס
*לערבב יחד את כל חומרי הרוטב או לחילופין אפשר להשתמש ברוטב פסטה מוכן



אופן ההכנה


להרתיח מים עם כף מלח בסיר ולהוסיף את הפסטה ל 7 דקות בישול (לדרגת אל דנטה)

לסנן את הפסטה מהמים ולהכניס לחצי שעה- שעה למקרר

לסדר את הפסטה בעמידה בתבנית (ראו בתמונה)









לצקת מעליה את הרוטב






ומעל לפזר את הגבינות

לכסות את הפשטידה בנייר כסף, לאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות
15 דקות לאחר מכן להוריד את נייר הכסף ולאפות עוד 15 דקות


תהנו!
















תגובות

הוסף רשומת תגובה

.