מרשימה! טעימה! קלה להכנה!
מצרכים:
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
4 ביצים
100 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס שמן
לקרם-
2 שמנת מתוקה
1 גביע גבינה לבנה %5 250 גרם
1 אינסטנט פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
50 גרם שוקולד מריר לקישוט מעל העוגה.
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרו 100 גרם שוקולד מריר.
מקציפים ביצים עם סוכר לתערובת תפוחה
מוסיפים בהדרגה את השמן וממשיכים לערבל במהירות איטית.
מוסיפים את השוקולד המומס
מנפים קמח וקקאו ומוסיפים לתערובת
מערבלים מעט רק עד לאיחוד כל החומרים.
מעבירים לתבנית עגולה משומנת בגודל 24'
אופים בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות.
מוציאים את העוגה מהתנור ומיד מרטיבים אותה ברבע כוס מים חמים (בעזרת כף על כל שטח העוגה)
מצננים לגמרי את העוגה.
מקציפים לקצף יציב 2 שמנת מתוקה ואת הסוכר וניל.
כשהקצפת יציבה מוסיפים גבינה ואינסטנט פודינג וממשיכים לערבל עד לקבלת קרם יציב.
מורחים את הקרם מעל העוגה ובעזרת קולפן מגרדים תלתלי שוקולד ישר מעל העוגה. כך שכל העוגה תהיה מצופה בתלתלי שוקולד
תהנו.. עדכנו.. ובואו לבקר גם באינסטוש שלי michal678
מצרכים:
1 כוס קמח תופח
1 כוס סוכר
2 כפות קקאו
4 ביצים
100 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס שמן
לקרם-
2 שמנת מתוקה
1 גביע גבינה לבנה %5 250 גרם
1 אינסטנט פודינג וניל
2 שקיות סוכר וניל
50 גרם שוקולד מריר לקישוט מעל העוגה.
אופן ההכנה:
ממיסים במיקרו 100 גרם שוקולד מריר.
מקציפים ביצים עם סוכר לתערובת תפוחה
מוסיפים בהדרגה את השמן וממשיכים לערבל במהירות איטית.
מוסיפים את השוקולד המומס
מנפים קמח וקקאו ומוסיפים לתערובת
מערבלים מעט רק עד לאיחוד כל החומרים.
מעבירים לתבנית עגולה משומנת בגודל 24'
אופים בתנור שחומם מראש ב 180 מעלות.
מוציאים את העוגה מהתנור ומיד מרטיבים אותה ברבע כוס מים חמים (בעזרת כף על כל שטח העוגה)
מצננים לגמרי את העוגה.
מקציפים לקצף יציב 2 שמנת מתוקה ואת הסוכר וניל.
כשהקצפת יציבה מוסיפים גבינה ואינסטנט פודינג וממשיכים לערבל עד לקבלת קרם יציב.
מורחים את הקרם מעל העוגה ובעזרת קולפן מגרדים תלתלי שוקולד ישר מעל העוגה. כך שכל העוגה תהיה מצופה בתלתלי שוקולד
תהנו.. עדכנו.. ובואו לבקר גם באינסטוש שלי michal678
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.