לחם/עוגה מהסוג.. שאם מכינים פעם אחת הוא הופך להיות אורח קבוע בכל שולחן אירוח או פיקניק.
כזה שאי אפשר להפסיק לישר.. זהירות ממכר
מצרכים :
2 כוסות גדושות של קמח תופח
4 שזיפים מיובשים (אפשר להחליף בזיתים שחורים)
חצי כוס פיסטוקים
4 ביצים
3/4 כוס שמן
1/2 כוס חלב
גביע יוגורט 3% שומן
מלח, פלפל
תבנית מאורכת מרופדת בנייר אפייה
אופן ההכנה :
בקערה לערבב קמח שזיפים ופיסטוקים
בקערה נפרדת להקציף היטב את הביצים ולהוסיף את השמן החלב והיוגורט ולהקציף עוד קצת רק לאיחוד החומרים.
לאחד את תערובת הביצים עם תערובת הקמח, להוסיף מלח ופלפל ולערבב מעט.
לצקת לתבנית לאפות בתנור שחומם מראש כחצי שעה.
הלחם טעים חם כשהוא יוצא מהתנור..וגם יום למחרת..
לא מאמינה שיישאר לכם אבל במידה וכן ארזו ופנקו את האהובים שלכם.. הנאה מובטחת!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.