שכבות מנחמות של פסטה וגבינות, טעים וקל להכנה.
מצרכים:
400 גרם דפי לזניה
2 גביעי קוטג'
2 ביצים
800 גרם עגבניות מרוסקות אני משתמשת בבקבוק של MUTTI
3 שיני שום
מלח
פלפל שחור גרוס
250 גרם גבינה צהובה מגורדת
10 גרם חמאה
אופן ההכנה-
* תבנית מלבנית בגודל 33/26
בקערה מערבבים קוטג', ביצים, מלח ופלפל.
בקערה נפרדת יוצקים את רוטב העגבניות מוסיפים שיני שום מלח ופלפל ומערבבים היטב.
משמנים את התבנית מורחים מעט מרוטב העגבניות, ומסדרים את דפי הלזניה כך שיכסו את כל תחתית התבנית.
מורחים מעל קוטג' ועליו שכבה של רוטב עגבניות, מפזרים מעל גבינה צהובה וחוזרים שוב על השכבות פעמיים.
מסיימים בשכבה של דפי לזניה מצפים אותה היטב ברוטב עגבניות כך שכל עלי הלזניה יהיו מכוסים מפזרים בנדיבות גבינה צהובה.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומפזרים מעל . אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ - חצי שעה.
פורסים ומגישים חם לצד סלט ירוק.. טעים! טעים!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.