עוגת Oreo

 להכנת המתכון תצטרכו 2 תבניות סיליקון עגולות  בקוטר 20, או שתזמינו כמוני תבניות בצורת עוגייה מאחד האתרים הזולים.

מצרכים-
⅔1 כוסות קמח
½ כוס קקאו
1 כוס סוכר
¼ כוס סוכר חום
1 כפית אבקת אפייה
½ כפית מלח
200 גרם חמאה רכה
2 ביצים
למילוי:
1 גביע שמנת מתוקה (250 גרם)
⅓ כוס אבקת סוכר
100 גרם שוקולד לבן
10 עוגיות אוראו טחונות דק

אופן ההכנה-
מערבלים את החמאה עם הסוכרים עד לעיסה בהירה ותפוחה.
מוסיפים את  הביצים.
מנפים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבול עד איחוד.
משמנים מעט את התבניות, ומחלקים את התערובת בין שתיהן.
אופים על 180 מעלות כ20 דקות, מקררים לגמרי ומחלצים מהתבנית.
מכינים את המילוי- ממיסים את השוקולד הלבן ומקררים מעט, מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר, מוסיפים את השוקולד והעוגיות.
מרכיבים את העוגה כך: תחתית, מילוי ועוגה נוספת מעל.
מקררים לפחות 4 שעות לפני ההגשה.





תגובות