קלה להכנה! ללא צורך במיקסר או בהפרדת ביצים
אפשר להגיש אותה גם ללא הציפוי (אבל כדאי עם)
מצרכים
100 גרם חמאה מומסת
200 גרם עוגיות פתיבר טחונים דק (23 עוגיות)
750 גרם גבינה לבנה 5%
1 גביע שמנת חמוצה 9%
3/4 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
3 ביצים
לציפוי-
1/2 מיכל שמנת מתוקה
1 כף אבקת סוכר
1 כף אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
לערבב את העוגיות הטחונות עם החמאה המומסת ולשטח היטב (לדחוס) בתבנית עגולה בקוטר 24.
להכניס את התבנית למקרר, בינתיים, לערבב את יתרת המצרכים בקערה בעזרת לקקן
ולצקת מעל העוגיות.
לחממם תנור ל 180 מעלות.
לאפות את העוגה כ - 50 דקות עד שהיא מתייצבת.
לצנן היטב את העוגה,
להקציף את מרכיבי הציפוי ולמרוח על העוגה.
לקרר כמה שעות במקרר ולהגיש.
*ללא הציפוי העוגה תראה כך:
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.