מנחם! טעים!
מצרכים
6-7 תפו"א שטופים
1/2 מיכל שמנת לבישול 15%
1 גביע שמנת חמוצה
30 גרם חמאה
מלח לפי הטעם
100 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
להניח את תפו"א על נייר אפייה ולאפות בתנור על 200 מעלות עד שתפוחי האדמה רכים ומבושלים
להוציא מהתנור, להקטין ל 180 מעלות
לקרר מעט את תפוחי האדמה.
לחתוך בעזרת סכין חתך לאורך תפוח האדמה, לרוקן בעזרת כף את התכולה
ולהניח בקערה. לעשות כך עם יתרת התפוחים.
להניח על תפוחי האדמה שבקערה את החמאה ולערבב עד שתימס להוסיף שמנות ומלח.
לערבב היטב, למלא את תפוחי אדמה ולפזר מעל את הגבינה הצהובה.
להחזיר לתנור לעוד רבע שעה בערך עד שהגבינה נמסה ותפוחי האדמה מקבלים צבע שזוף.
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.