מצרכים
2 כוסות אורז שטוף ומושרה חצי שעה
1/2 1 כוסות אפונה עדינה קפואה
1 כפית מלח
1/4 3 כוסות מים רותחים
זר גדול של בזיליקום
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום
1/4 כוס צנוברים קלויים על מחבת
אופציה לגרד מעל המנה מעט פרמז'ן, בצל ירוק קצוץ בהגשה
אופן ההכנה
להניח בסיר אורז, מים ומלח לערבב ולהביא לרתיחה.
להוסיף את האפונה ולערבב,
להנמיך את הלהבה ולבשל 20 דקות
לא לפתוח את הסיר ולהניח לו להתקרר מעט על הכיריים (15 דקות בערך).
בינתיים, להכניס למעבד מזון את עלי הבזיליקום, שיני השום ושמן זית ולטחון.
לערבב היטב יחד עם האורז בעזרת מזלג, כך שהבזיליקום יכסה את כל האורז.
להוסיף צנוברים ולהגיש
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.