סמיך מחמם ומנחם
מצרכים :
1/2 כוס עדשים שחורות קטנות
1/2 1 כוסות עדשים חומות או ירוקות
1 בצל קצוץ
1 גבעול ועלים של סלרי
2-3 גזרים חתוכים לעיגולים
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
כף רסק עגבניות
2 שיני שום
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות שמן זית לטיגון הבצל
חופן נדיב של אטריות/פתיתים/פסטה קטנה
אופן ההכנה:
לשטוף ולהשרות שעה את העדשים
לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף תפו"א, גזר, שום ולערבב
להוסיף תבלינים ואת הרסק עגבניות
לסנן את העדשים ולהוסיף
להוסיף ליטר וחצי מים, להביא לרתיחה להוסיף את הסלרי ולבשל על אש בינונית 45 דקות
להוסיף את החופן אטריות או מה שבחרתם להמשיך לבשל עוד 10 דקות.
תהנו!
מצרכים :
1/2 כוס עדשים שחורות קטנות
1/2 1 כוסות עדשים חומות או ירוקות
1 בצל קצוץ
1 גבעול ועלים של סלרי
2-3 גזרים חתוכים לעיגולים
1 תפוח אדמה חתוך לקוביות
כף רסק עגבניות
2 שיני שום
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כמון
מלח ופלפל לפי הטעם
2 כפות שמן זית לטיגון הבצל
חופן נדיב של אטריות/פתיתים/פסטה קטנה
אופן ההכנה:
לשטוף ולהשרות שעה את העדשים
לטגן את הבצל עד שמזהיב להוסיף תפו"א, גזר, שום ולערבב
להוסיף תבלינים ואת הרסק עגבניות
לסנן את העדשים ולהוסיף
להוסיף ליטר וחצי מים, להביא לרתיחה להוסיף את הסלרי ולבשל על אש בינונית 45 דקות
להוסיף את החופן אטריות או מה שבחרתם להמשיך לבשל עוד 10 דקות.
תהנו!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.