עוגיות פיצוץ עם סוכריות

 כ-26-28 עוגיות 



מצרכים

250 גרם קמח 

50 גרם קקאו

1/2 כפית מלח

1/4 1 כוס סוכר

3/4 כפית סודה לשתיה

1 ביצה 

200 גרם חמאה רכה 

200 גרם סוכריות צבעוניות



אופן ההכנה

לערבל בקערת המיקסר חמאה וסוכר למשך 3 דקות,

להוסיף את הביצה ולערבל עד איחוד.

לנפות לקערה את קמח, קקאו, מלח וסודה לשתייה.

לערבב ולהוסיף לקערת המיקסר.

לערבל למהירות נמוכה עד איחוד.

לחמם תנור ל180 מעלות, לרפד תבניות בנייר אפייה.

ליצור כדורים בעזרת כף גלידה או בידיים (קצת יותר גדולים מכדורי שוקולד),

להניח במרווחים גדולים בתבנית ולאפות 11 דקות (לא יותר!)- העוגיות מתייצבות בקירור.

לצנן על רשת ולאחסן בקופסא סגורה. 


תגובות