בחושה נפלאה קלה להכנה
לאפייה בסיר פלא או בתבנית עגולה 26
מצרכים :
5 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
לשטרויזל
50 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס קמח
1 שקית סוכר וניל (לא חובה)
1 כף קקאו
אופן ההכנה:
מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר
מוסיפים בהדרגה שמן ומיץ תפוזים וממשיכים לערבל מעט
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד לאיחוד התערובת
יוצקים לתבנית משומנת היטב
מכינים את השטרויזל מערבבים את כל החומרים בידיים ליצירת פירורים
מפזרים את הפירורים מעל העוגה
אופים בתנור שחומם מראש על 170 עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא יבש
לאפייה בסיר פלא או בתבנית עגולה 26
מצרכים :
5 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 כוס מיץ תפוזים
1 כוס שמן
1/4 2 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
לשטרויזל
50 גרם חמאה
1/4 כוס סוכר חום
1/4 כוס קמח
1 שקית סוכר וניל (לא חובה)
1 כף קקאו
אופן ההכנה:
מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף תפוח ובהיר
מוסיפים בהדרגה שמן ומיץ תפוזים וממשיכים לערבל מעט
מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבלים עד לאיחוד התערובת
יוצקים לתבנית משומנת היטב
מכינים את השטרויזל מערבבים את כל החומרים בידיים ליצירת פירורים
מפזרים את הפירורים מעל העוגה
אופים בתנור שחומם מראש על 170 עד שהעוגה יציבה וקיסם יוצא יבש
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.