בצק נפלא ללחמניות רכות וטעימות
מצרכים:
1 קילו קמח מנופה
4 כפות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כפות שמרים יבשים
3/4 2 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן
1/2 כפית מלח
1 כוס שוקולד צ'יפס
לציפוי
ביצה טרופה עם חצי כפית סילאן
אופן ההכנה
ללוש את כל החומרים מלבד המלח והשוקולד 3 דקות במיקסר, להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש עוד 7 דקות
(את המים מומלץ להוסיף בהדרגה אולי לא תזדקקו לכל הכמות)
לשמן מעט את הבצק והקערה לכסות בניילון נצמד ולהניח לחצי שעה התפחה
להוסיף את השוקולד צ'יפס, ללוש מעט ידנית, לכסות שוב את הקערה ולהניח לעוד חצי שעה התפחה.
לחמם תנור ל 180 מעלות
לקרוץ מהבצק 20 חתיכות ולעצב כל חלק ללחמניה
למרוח מעל את הביצה והסילאן להתפיח עוד 20 דקות ולאפות עד לקבלת צבע שחום
כמובן שתוכלו מאותו בצק ליצור גם חלות או לחמניות רגילות פשוט צריך לוותר על השוקולד והסוכר וניל
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.