עוגיות שוקולד פיצוץ





מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמן
3 ביצים
2 כפות אבקת שוקולית
2 שקיות סוכר וניל
1/2 1 כוס קמח
2 כפיות אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר
קורט מלח

לציפוי 
100 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

ממיסים במיקרו שוקולד ושמן ומערבבים.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים במהירות
מערבבים בעזרת כף את כל החומרים היבשים ומאחדים עם השוקולד, מערבבים היטב
מכסים את הקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה

בעזרת הידיים מכינים כדורים קטנים מגלגלים באבקת סוכר ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה

אופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות 
זמן האפייה כ 10 דקות להיזהר לא לאפות יותר מידי העוגיות צריכות להישאר מעט לחות



תגובות