גלידת וניל ואוראו

קלה להכנה משלושה מרכיבים בלבד. וטעימה טעימה!







מצרכים-
2 שמנת מתוקה
1 פחית חלב מרוכז
8 עוגיות אוראו  (אפשר גם יותר)



אופן ההכנה-
להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף את החלב המרוכז ולהמשיך להקציף עד איחוד

לפורר 6 עוגיות להוסיף לתערובת ולערבב ידנית

לצקת את הגלידה לתבנית או קופסא המתאימה להקפאה. לשבור גס 2 -3 עוגיות נוספות ולפזר מעל

לאטום היטב ולהקפיא לפחות 5 שעות לפני ההגשה


קיץ צונן לכם


הגלידה צולמה בתבנית מרובעת של קורניג מבית שקל, קלה ונוחה לשימוש





תגובות