לביבות תפוחי אדמה

טעימות! מתאימות לכל ארוחה וגם לארוז בקופסא לפיקניק או לעבודה






מצרכים 

5 תפוחי אדמה גדולים
3 ביצים
4 כפות פירורי לחם (או קמח מצה)
1/2 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
מלח לפי הטעם
כפית כורכום

שמן לטיגון



אופן ההכנה

לבשל במים עם מלח את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך מלא
לקרר מעט, לקלוף ולמעוך את תפוחי האדמה בקערה
לטרוף את הביצים ולהוסיף לתפוחי האדמה.
להוסיף את שאר החומרים ולערבב היטב
לחמם שמן במחבת ליצור קציצות בידיים רטובות ולטגן



תגובות