מצה עם שוקולד

ריבועי מצה עם שוקולד:
תמיד טוב שתיהיה קופסא כזו במקרר במהלך החג.







מצרכים :

5 מצות מפוררות
כף אבקת סוכר
1 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
מעט קוקוס לפיזור מעל



אופן ההכנה :

לפורר בקערה את המצות, להוסיף את הסוכר ולערבב.







בסיר קטן לחמם את השמנת ולהביא לרתיחה עדינה.
 להוסיף את השוקולד ולערבב עד איחוד.
לצקת את השוקולד לקערת המצות ולערבב.





לרפד תבנית מרובעת קטנה (בערך 23/23) בנייר אפייה,
לשטח את התערובת, לפזר מעל קוקוס, ולהכניס ל 15 דקות למקפיא.
לחלץ בעזרת נייר,להניח על קרש חיתוך, לחתוך לריבועים קטנים, לאחסן בקופסא סגורה במקרר.




תגובות