עוגה שתוכלו להעשיר אותה עם קצפת או פירות או פשוט כך עם מעט אבקת סוכר מעל לצד הקפה
*תבנית בקוטר 24 משומנת או סיר פלא
מצרכים
5 ביצים גדולות
1 שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כוס קמח מצה עדין
2 כפות קמח תפוחי אדמה
1 כפית אבקת אפייה
50 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
5 כפות שמן
1 כף גדושה קוקוס
לציפוי לאחר האפייה אבקת סוכר או קוקוס
אופן ההכנה
להפריד את הביצים
את החלמונים לערבב ידנית עם הסוכר וניל ומחצית מכמות הסוכר
את החלבונים להקציף בקערת המיקסר ולהוסיף בהדרגה את הסוכר שנותר, להקציף עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
לאחד בעדינות עם החלמונים
לערבב בקערה קטנה קמחים, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ להוסיף לקצף הביצים בעדינות בתנועות מעטפה
לזלף את השמן בהדרגה ולערבב מעט
לשמן את התבנית, לצקת את התערובת
ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ - חצי שעה.
כשקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה
לצנן ולפזר מעל אבקת סוכר או קוקוס
*תבנית בקוטר 24 משומנת או סיר פלא
מצרכים
5 ביצים גדולות
1 שקית סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כוס קמח מצה עדין
2 כפות קמח תפוחי אדמה
1 כפית אבקת אפייה
50 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
5 כפות שמן
1 כף גדושה קוקוס
לציפוי לאחר האפייה אבקת סוכר או קוקוס
אופן ההכנה
להפריד את הביצים
את החלמונים לערבב ידנית עם הסוכר וניל ומחצית מכמות הסוכר
את החלבונים להקציף בקערת המיקסר ולהוסיף בהדרגה את הסוכר שנותר, להקציף עד לקבלת קצף תפוח ויציב.
לאחד בעדינות עם החלמונים
לערבב בקערה קטנה קמחים, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ להוסיף לקצף הביצים בעדינות בתנועות מעטפה
לזלף את השמן בהדרגה ולערבב מעט
לשמן את התבנית, לצקת את התערובת
ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ - חצי שעה.
כשקיסם יוצא יבש העוגה מוכנה
לצנן ולפזר מעל אבקת סוכר או קוקוס
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.