עוגת כל טוב!
אגוזים תפוחים ושוקולד..
מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
150 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
5 ביצים
1 תפוח עץ מגורד
4 כפות קמח מצה לעוגות (אפשר גם קמח מצה רגיל)
1/2 1 כוסות סוכר
1 שקית אבקת אפייה
4 כפות שמן
אבקת סוכר לפיזור אחר האפייה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים לקצף יציב תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה.
לכבות את המיקסר,להוסיף בהדרגה את החלמונים והשמן ולערבב בעדינות בעזרת מרית.
להוסיף את יתרת החומרים ולאחד בעדינות.
לשמן תבנית בקוטר 24 ס"מ מומלץ להניח נייר אפייה בתחתית.
לצקת את התערובת ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
בערך 40 דקות.
לצנן את העוגה,להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעט אבקת סוכר.
בהצלחה! חג שמח וטעים♥
אגוזים תפוחים ושוקולד..
מצרכים:
100 גרם שוקולד מריר קצוץ דק
150 גרם אגוזי מלך קצוצים דק
5 ביצים
1 תפוח עץ מגורד
4 כפות קמח מצה לעוגות (אפשר גם קמח מצה רגיל)
1/2 1 כוסות סוכר
1 שקית אבקת אפייה
4 כפות שמן
אבקת סוכר לפיזור אחר האפייה
אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים לקצף יציב תוך כדי הוספת הסוכר בהדרגה.
לכבות את המיקסר,להוסיף בהדרגה את החלמונים והשמן ולערבב בעדינות בעזרת מרית.
להוסיף את יתרת החומרים ולאחד בעדינות.
לשמן תבנית בקוטר 24 ס"מ מומלץ להניח נייר אפייה בתחתית.
לצקת את התערובת ולאפות בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
בערך 40 דקות.
לצנן את העוגה,להעביר לצלחת הגשה ולפזר מעט אבקת סוכר.
בהצלחה! חג שמח וטעים♥
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.