סלט תפוחי אדמה לימוני

מתכון מחודש בבלוג

סלט טעים ומשביע מתאים גם כתוספת לצד לביבות של פסח, או לפיקניק,
תמיד טוב שתהיה קופסא ממנו במקרר. 









מצרכים:

4 תפוחי אדמה גדולים
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
3 שיני שום כתושות
מיץ מלימון אחד שלם
גרידה מלימון אחד שלם
מלח לפי הטעם (רצוי בנדיבות)
כף וחצי שמן רגיל (לא שמן זית)







אופן ההכנה :

בסיר מלא במים לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה עד לריכוך. לצנן לגמרי
(אפשר לבשל יום קודם ולשמור במקרר)
לקלוף ולחתוך לקוביות קטנות.

להניח בקערה את תפוחי האדמה לתבל עם שאר המצרכים.

לערבב היטב ובעדינות.

במידה ולא מגישים מיד, הסלט נשמר במקרר כ- 3 ימים.

מומלץ להוציא 10 דקות לפני ההגשה

תהנו♥


תגובות