מתוקה טעימה וקלה קלה להכנה
מצרכים:
200 גרם חמאה מומסת
1/2 1 כוסות סוכר
4 ביצים
1 שקית סוכר וניל
2 גביעים שמנת חמוצה
4 כוסות קמח תופח
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים ומעורבבים עם 2 כפות סוכר חום וחצי כפית קינמון
תבנית מלבנית בגודל 33/25
אופן ההכנה
מערבבים יחד במיקסר חמאה, סוכר, סוכר וניל, ביצים ושמנת.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאיחוד
שופכים מחצית מהתערובת לתבנית מפזרים מעליה מחצית מכמות האגוזים
שופכים מעל את יתרת התערובת ומעליה מפזרים שוב את האגוזים שנותרו
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ - 25 דקות
כמה פשוט ככה טעים!
מצרכים:
200 גרם חמאה מומסת
1/2 1 כוסות סוכר
4 ביצים
1 שקית סוכר וניל
2 גביעים שמנת חמוצה
4 כוסות קמח תופח
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים ומעורבבים עם 2 כפות סוכר חום וחצי כפית קינמון
תבנית מלבנית בגודל 33/25
אופן ההכנה
מערבבים יחד במיקסר חמאה, סוכר, סוכר וניל, ביצים ושמנת.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאיחוד
שופכים מחצית מהתערובת לתבנית מפזרים מעליה מחצית מכמות האגוזים
שופכים מעל את יתרת התערובת ומעליה מפזרים שוב את האגוזים שנותרו
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות כ - 25 דקות
כמה פשוט ככה טעים!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.