קיבלתי מספר ספרי בישול משנות השישים בימים שאפו עם לבניה ומרגרינה
מצאתי באחד מהם מתכון קלאסי לעוגת דבש נהדרת עם כמה שינויים קטנים יצאה עוגה רכה וטעימה שהתחסלה תוך שעה
המתכון לעוגה אחת בתבנית מאורכת במידה ותרצו 2 הכפילו כמויות.
מצרכים
3/4 כוס דבש
1/2 כוס סוכר
1/2 1 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
2 ביצים
1/2 כפית סודה לשתייה
כפית גרידת לימון
3 כפות נדיבות שמן
1 שקית סוכר וניל
1 כפית קינמון
1/2 כוס תה חזק במיוחד - (להקפיד לצנן אותו לפני השימוש)
אופן ההכנה :
מערבבים סוכר, שמן, דבש וביצים לעיסה אחידה.
מוספים את שאר המצרכים ומערבבים
משמנים תבנית מאורכת ,יוצקים לתוכה את התערובת
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא יבש
ניתן להוסיף לתערובת אגוזים או צימוקים
מצאתי באחד מהם מתכון קלאסי לעוגת דבש נהדרת עם כמה שינויים קטנים יצאה עוגה רכה וטעימה שהתחסלה תוך שעה
המתכון לעוגה אחת בתבנית מאורכת במידה ותרצו 2 הכפילו כמויות.
מצרכים
3/4 כוס דבש
1/2 כוס סוכר
1/2 1 כוסות קמח
כפית אבקת אפייה
2 ביצים
1/2 כפית סודה לשתייה
כפית גרידת לימון
3 כפות נדיבות שמן
1 שקית סוכר וניל
1 כפית קינמון
1/2 כוס תה חזק במיוחד - (להקפיד לצנן אותו לפני השימוש)
אופן ההכנה :
מערבבים סוכר, שמן, דבש וביצים לעיסה אחידה.
מוספים את שאר המצרכים ומערבבים
משמנים תבנית מאורכת ,יוצקים לתוכה את התערובת
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת וקיסם יוצא יבש
ניתן להוסיף לתערובת אגוזים או צימוקים
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.