לביבות תפוחי אדמה וקשקבל

לביבה משמחת לבבות חמה וטעימה









מצרכים :

4 תפוחי אדמה גדולים
2 ביצים טרופות
150 גרם קשקבל מגורד
מלח, פלפל שחור
5 כפות פירורי לחם

קמח לקימוח
שמן לטיגון


אופן ההכנה:

קולפים את תפוחי האדמה מגרדים סוחטים ומעבירים לקערה
מוסיפים ביצים, מלח פלפל, קשקבל ופירורי לחם ומערבבים היטב

מחממים שמן במחבת
יוצרים לביבות עגולות טובלים כל לביבה בקמח משני הצדדים ומטגנים עד הזהבה
מגישים חם לצד סלט ירקות.










תגובות