לביבות בטטה בקולפן

טעימות, קריספיות, שונות מזכירות קצת צ'יפס בטטה









מתכון ל כ 10 לביבות 
במידה ותרצו יותר, הכפילו כמויות


מצרכים 

1 בטטה בינונית

1 ביצה

20 גרם חמאה מומסת

4 כפות קמח

מלח

50 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת

שמן לטיגון 

להגשה עירית קצוצה

אופן ההכנה



קולפים את הבטטה ובעזרת קולפן מקלפים מהבטטה רצועות ארוכות 





מניחים את הרצועות בקערה. טורפים את הביצה ומוסיפים יחד עם הקמח החמאה המומסת המלח וגבינת הפרמזן ומערבבים היטב כך שכל הרצועות יהיו מצופות בבלילה.

מחממים שמן במחבת ובעזרת הידיים מניחים ערמות קטנות לטיגון.
הופכים ומטגנים עד להזהבה
מניחים על נייר סופג לספיגת עודפי השמן.

מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל עירית קצוצה.

להגיש חם

הלביבות נשמרות מצוין במקרר ניתן לחמם על חום נמוך בתנור/טוסטר אובן עטוף בנייר כסף






חג כתום וטעים לכם♥

מוזמנים גם לעמוד האינסטגרם שלי

תגובות