היום הראשון של אוגוסט.. החום והלחות עוד לפנינו...
שולחת לכם משב רוח מרענן.. מתכון לעוגת קוקילידה.. מצננת, מנחמת.. טעימה ומרשימה
מצרכים
1 קופסת גלידה באיזה טעם שאתם אוהבים
להכנת העוגיות:
3/4 1 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
100 גרם חמאה
כפית תמצית וניל
ביצה
כוס סוכר
כוס וחצי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
להפשיר את הגלידה כ 10 דקות
לצפות תבנית עגולה בקוטר 20 או 22 ס"מ בניילון, נצמד למלא את התבנית בגלידה.
ליישר את השכבה העליונה בצורה שווה וחלקה.
להקפיא למשך לילה.
להכנת העוגיות- לערבב בקערה קמח, סודה לשתיה ומלח
לערבל בקערת המיקסר חמאה וסוכר להוסיף ביצה ותמצית וניל ולערבל מעט. להוסיף את הקמח בהדרגה.
להוסיף שוקולד צ'יפס ולערבל מעט.
לשמן תבנית עגולה באותו גודל של תבנית הגלידה ולרפד בנייר אפייה
לחמם תנור ל 170 מעלות
לחלק את תערובת הבצק ל 2 חלקים שווים, לשטח בעזרת ידיים לחות כל חלק בתבנית נפרדת.
לאפות כ 10 דקות כל עוגייה. לא לאפות יותר מידי, העוגייה נשארת רכה ומתייצבת בהמשך..
להרכבת העוגה -
מניחים בתחתית צלחת הגשה עוגיה כשהיא הפוכה (התחתית פונה כלפי מעלה)
מחלצים את הגלידה מהתבנית, מניחים על העוגייה ומעליה את העוגיה השניה.
וזהו העוגה מוכנה!
*לשמור את העוגה במקפיא
*להוציא כמה דקות לפני הפריסה מהמקפיא לריכוך קל.
בתאבון!!
אוגוסט צונן לכם
-
שולחת לכם משב רוח מרענן.. מתכון לעוגת קוקילידה.. מצננת, מנחמת.. טעימה ומרשימה
מצרכים
1 קופסת גלידה באיזה טעם שאתם אוהבים
להכנת העוגיות:
3/4 1 כוסות קמח
1 כפית סודה לשתיה
1/2 כפית מלח
100 גרם חמאה
כפית תמצית וניל
ביצה
כוס סוכר
כוס וחצי שוקולד צ'יפס
אופן ההכנה
להפשיר את הגלידה כ 10 דקות
לצפות תבנית עגולה בקוטר 20 או 22 ס"מ בניילון, נצמד למלא את התבנית בגלידה.
ליישר את השכבה העליונה בצורה שווה וחלקה.
להקפיא למשך לילה.
להכנת העוגיות- לערבב בקערה קמח, סודה לשתיה ומלח
לערבל בקערת המיקסר חמאה וסוכר להוסיף ביצה ותמצית וניל ולערבל מעט. להוסיף את הקמח בהדרגה.
להוסיף שוקולד צ'יפס ולערבל מעט.
לשמן תבנית עגולה באותו גודל של תבנית הגלידה ולרפד בנייר אפייה
לחמם תנור ל 170 מעלות
לחלק את תערובת הבצק ל 2 חלקים שווים, לשטח בעזרת ידיים לחות כל חלק בתבנית נפרדת.
לאפות כ 10 דקות כל עוגייה. לא לאפות יותר מידי, העוגייה נשארת רכה ומתייצבת בהמשך..
להרכבת העוגה -
מניחים בתחתית צלחת הגשה עוגיה כשהיא הפוכה (התחתית פונה כלפי מעלה)
מחלצים את הגלידה מהתבנית, מניחים על העוגייה ומעליה את העוגיה השניה.
וזהו העוגה מוכנה!
*לשמור את העוגה במקפיא
*להוציא כמה דקות לפני הפריסה מהמקפיא לריכוך קל.
בתאבון!!
אוגוסט צונן לכם
-
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.