מסוג הקינוחים שכיף להכין אותם מראש, לאחסן במקרר ולהתפנות לשאר בישולי האירוח / החג
מתאים לאחר ארוחה כבדה.. ניתן לשלב בו את פירות העונה
מתאים לחג הפסח ובכלל
מצרכים לכ- 10 צנצנות (תלוי בגודל שתבחרו)-
לשכבה התחתונה:
2 שמנת מתוקה
4 כפות גדושות ממרח REESE'S (אפשר גם נוטלה אך הריסז נותן לזה טוויסט אחר)
150 גרם פקאן מסוכר גרוס או בוטנים גרוסים
לזילוף מעל:
2 שמנת מתוקה
אופן ההכנה-
להקציף 2 שמנת לקצף יציב, להוסיף את ממרח הריסז ולערבל מעט עד לאיחוד.
למלא 3/4 מגובה הצנצנת,
לפזר מעל שכבת פקאן מסוכר ולאחסן במקרר ל10 דקות
בינתיים, להקציף 2 שמנת מתוקה לקצף יציב
לזלף או למלא בכף מעל שכבת הפקאן
לקרר כמה שעות לפני ההגשה
אין יותר קל וטעים מזה! מבטיחה לכם שהאורחים יעופו!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.