משנכנס הדר מרבין במתוקים... במשלוחים.. בשמחה.. ואהבה
מתכון לאוזני המן בצ'יק.. בצק שקם במילוי שוקולד נוטלה ועוגיות אוראו
מצרכים:
200 גרם חמאה
350 גרם קמת תופח
1 גביע שמנת חמוצה
למילוי:
נוטלה
4-5 עוגיות אוראו מפוררות
לציפוי:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מקמחים היטב משטח עבודה.
מחלקים את הבצק ל-2 , כל חלק מרדדים על משטח העבודה.
קורצים עיגולים, במרכז כל עיגול מניחים בעזרת 2 כפיות מעט נוטלה (בערך חצי כפית) מפזרים מעל מעט מפירורי האוראו וסוגרים למשולש.
אופים בתנור שחומם מראש כ - 1/4 שעה
מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר בנדיבות
מתכון לאוזני המן בצ'יק.. בצק שקם במילוי שוקולד נוטלה ועוגיות אוראו
מצרכים:
200 גרם חמאה
350 גרם קמת תופח
1 גביע שמנת חמוצה
למילוי:
נוטלה
4-5 עוגיות אוראו מפוררות
לציפוי:
אבקת סוכר
אופן ההכנה:
לשים את כל חומרי הבצק. מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מקמחים היטב משטח עבודה.
מחלקים את הבצק ל-2 , כל חלק מרדדים על משטח העבודה.
קורצים עיגולים, במרכז כל עיגול מניחים בעזרת 2 כפיות מעט נוטלה (בערך חצי כפית) מפזרים מעל מעט מפירורי האוראו וסוגרים למשולש.
אופים בתנור שחומם מראש כ - 1/4 שעה
מצננים ומפזרים מעל אבקת סוכר בנדיבות
חג שמח!!!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.