אצלנו בבית קוראים לעוגיות האלה "עוגיות - אל תמצמץ".. כי מי שממצמץ מפספס.. הן כל כך טעימות נמסות בפה. מכינה אותן דרך קבע כל שבוע. ותמיד כולם צוחקים עלי למה בכלל אני טורחת להעביר אותן לצנצנת.. ולסגור את המכסה... כי במילא.. תכף לא ישאר פירור
והפעם במתכונת ורודה לפורים
חומרים:
200 גרם חמאה
2 כוסות + 2 כפות קמח רגיל
1 כף אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלור
50 גרם אבקת סוכר לפיזור לאחר האפייה.
במידה ותרצו אבקת סוכר ורודה
2 כפיות צבע מאכל ורוד
אופן ההכנה:
להמיס בקערה את החמאה במיקרו, להוסיף את שאר החומרים ולערבב בעזרת כף עד לאיחוד כל החומרים.
לחמם תנור ל 180 מעלות
ליצור מהבצק כדורונים קטנים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לאפות 10-12 דקות (לא יותר) העוגיות צריכות להישאר בהירות ומקבלות ממש טיפי צבע למטה.
לאחר צינון לפזר בעזרת מסננת אבקת סוכר בנדיבות רבה!
איך מכינים אבקת סוכר ורודה?
במעבד מזון מערבבים היטב 50 גרם אבקת סוכר עם 2 טיפות צבע מאכל ורוד, עד אשר הסוכר מחליף את צבעו.
אם רוצים ניתן להחליף את צבע המאכל בכמה טיפות של תמצית וניל אז מקבלים אבקת סוכר בצבע חום בהיר
והפעם במתכונת ורודה לפורים
חומרים:
200 גרם חמאה
2 כוסות + 2 כפות קמח רגיל
1 כף אבקת סוכר
1 שקית סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלור
50 גרם אבקת סוכר לפיזור לאחר האפייה.
במידה ותרצו אבקת סוכר ורודה
2 כפיות צבע מאכל ורוד
אופן ההכנה:
להמיס בקערה את החמאה במיקרו, להוסיף את שאר החומרים ולערבב בעזרת כף עד לאיחוד כל החומרים.
לחמם תנור ל 180 מעלות
ליצור מהבצק כדורונים קטנים ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לאפות 10-12 דקות (לא יותר) העוגיות צריכות להישאר בהירות ומקבלות ממש טיפי צבע למטה.
לאחר צינון לפזר בעזרת מסננת אבקת סוכר בנדיבות רבה!
איך מכינים אבקת סוכר ורודה?
במעבד מזון מערבבים היטב 50 גרם אבקת סוכר עם 2 טיפות צבע מאכל ורוד, עד אשר הסוכר מחליף את צבעו.
אם רוצים ניתן להחליף את צבע המאכל בכמה טיפות של תמצית וניל אז מקבלים אבקת סוכר בצבע חום בהיר
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.