מתכון קל טעים שונה.. ומגוון..
מצרכים:
1 כרובית שטופה מפורקת לפרחים קטנים
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל
עלי טימין
פלפל חריף קצוץ (לא חובה אך משדרג)
2 סלסלאות פטריות
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל
לטחינה -
כוס וחצי טחינה גולמית
2 שיני שום
מיץ מלימון שלם
כוס וחצי מים קרים
להגשה - צנוברים/שקדים קלויים, פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
בתנור מחומם מראש על 200 מעלות מכניסים את הכרובית בתבנית מרופדת בניר אפייה מוספים שמן זית, מלח, פלפל ופלפל חריף מערבבים ואופים 20 דקות. מערבבים שוב במהלך האפייה
בינתיים - קוצצים את הפטריות מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומקפיצים כ - 5 דקות את הפטריות.
מכינים את הטחינה
מערבבים פטריות עם הכרובית ומשטיחים לשכבה אחידה בתבנית יוצקים את הטחינה מעל ואופים עוד 10 דקות.
מקשטים בצנוברים/שקדים קלויים או פטרוזיליה קצוצה
זהו.. ויש לכם סינייה משגעת וטעימה..
מצרכים:
1 כרובית שטופה מפורקת לפרחים קטנים
4 כפות שמן זית
מלח, פלפל
עלי טימין
פלפל חריף קצוץ (לא חובה אך משדרג)
2 סלסלאות פטריות
2 כפות שמן זית
מלח, פלפל
לטחינה -
כוס וחצי טחינה גולמית
2 שיני שום
מיץ מלימון שלם
כוס וחצי מים קרים
להגשה - צנוברים/שקדים קלויים, פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
בתנור מחומם מראש על 200 מעלות מכניסים את הכרובית בתבנית מרופדת בניר אפייה מוספים שמן זית, מלח, פלפל ופלפל חריף מערבבים ואופים 20 דקות. מערבבים שוב במהלך האפייה
בינתיים - קוצצים את הפטריות מחממים במחבת 2 כפות שמן זית ומקפיצים כ - 5 דקות את הפטריות.
מכינים את הטחינה
מערבבים פטריות עם הכרובית ומשטיחים לשכבה אחידה בתבנית יוצקים את הטחינה מעל ואופים עוד 10 דקות.
מקשטים בצנוברים/שקדים קלויים או פטרוזיליה קצוצה
זהו.. ויש לכם סינייה משגעת וטעימה..
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.