סורבה אבטיח קר ומרענן לימי הקיץ החמים.
קינוח מפתיע וקל להכנה
מצרכים:
ל - 4 מנות
5 כוסות של קוביות אבטיח
3.5 כפות אבקת סוכר
כף מיץ לימון
לקישוט :
עלי נענע
סוכריות גומי בטעם אבטיח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בבלנדר לתערובת חלקה.
מעבירים לתבנית של קוביות קרח ומקפיאים.
לפני ההגשה מכניסים את קוביות האבטיח שוב לבלנדר ומפעילים ל 2 דקות, עד שהתערובת מרוסקת.
הסורבה מוכן.
מעבירים לכלי הגשה, מקשטים בעלי נענע או בסוכריות גומי בטעם אבטיח. ומגישים.
קיץ צונן ומרענן לכם.
קינוח מפתיע וקל להכנה
מצרכים:
ל - 4 מנות
5 כוסות של קוביות אבטיח
3.5 כפות אבקת סוכר
כף מיץ לימון
לקישוט :
עלי נענע
סוכריות גומי בטעם אבטיח
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים בבלנדר לתערובת חלקה.
מעבירים לתבנית של קוביות קרח ומקפיאים.
לפני ההגשה מכניסים את קוביות האבטיח שוב לבלנדר ומפעילים ל 2 דקות, עד שהתערובת מרוסקת.
הסורבה מוכן.
מעבירים לכלי הגשה, מקשטים בעלי נענע או בסוכריות גומי בטעם אבטיח. ומגישים.
קיץ צונן ומרענן לכם.
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.