סורבה אבטיח

סורבה אבטיח קר ומרענן לימי הקיץ החמים.

קינוח מפתיע וקל להכנה




מצרכים: 
ל - 4 מנות

5 כוסות של קוביות אבטיח
3.5 כפות אבקת סוכר
כף מיץ לימון


לקישוט :
עלי נענע
סוכריות גומי בטעם אבטיח



אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים בבלנדר לתערובת חלקה.
מעבירים לתבנית של קוביות קרח ומקפיאים.

לפני ההגשה מכניסים את קוביות האבטיח שוב לבלנדר ומפעילים ל 2 דקות, עד שהתערובת מרוסקת.

הסורבה מוכן.









































מעבירים לכלי הגשה, מקשטים בעלי נענע או בסוכריות גומי בטעם אבטיח. ומגישים.







קיץ צונן ומרענן לכם.




תגובות