רוחות..


בימים אלו כשיש רוחות מלחמה באוויר, 
ולי נגמר כל האוויר... בורחת ממני כל רוח השטות.. 
לא נשארת בי טיפת מצב רוח..
לא מרגישה טיפת משב רוח.. 

מתחשק לי לברוח,
               לצרוח,
               לטרוח..

בחדשות, כולם נשמעים לי כמו טחנת רוח.

אבל.. אין כמו הרוח הגבית שלכם 
אתם שקוראים, אוהבים ומכינים את המתכונים שלי 

משאירה לכם כאן מתכונים לשוקי עוף מצופים בביסלי גריל וצ'יפס מירקות שורש 






שוקי עוף:
החומרים: 
- 8 שוקי עוף ללא העור
  לציפוי:
  - 3 כפות רוטב סויה 
  - 3 כפות מים 
  - 1/2 2  כפות חמאת בוטנים 
  - 1/2 2 כוסות חטיף ביסלי גריל  (או בטעם אחר..) מרוסק לפירורים

אופן ההכנה:
שוטפים את השוקיים ומייבשים היטב בנייר סופג, 
מחממים תנור ל-200 מעלות,
מערבבים בקערה את חומרי הציפוי, מלבד, חטיף הביסלי עד למרקם אחיד, 
מורחים את שוקי העוף בציפוי ומגלגלים בפירורי החטיף,
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה,
אופים כ-50 דקות עד הזהבה מלאה של השוקיים.







  צ'יפס מירקות שורש:
החומרים:
- 2 גזרים 
- 1 סלק
- 1 בטטה 
- 1 לפת
- שמן לטיגון עמוק    





אופן ההכנה:
קולפים וחותכים את הירקות לפרוסות דקות,
מחממים שמן לטיגון עמוק,
מכניסים חלק מפרוסות הירקות (לא את כולן בבת אחת), ומטגנים.
מערבבים מדי פעם את הירקות בכף עץ, כשהם מזהיבים היטב מוציאים ומניחים על מגבת נייר. מוסיפים מלח ומגישים.






וכשתשוב לכם נחת הרוח רוצו לקנות לעצמכם מתנה -ספר לשבת;


מומלץ!!


מאחלת לכולנו סוף שבוע שקט!










תגובות