חומרים:
* 3 חפיסות שוקולד מריר קצוצות גס לציפוי-
* 200 גר' חמאה * חפיסת שוקולד מריר
* כוס סוכר * רבע כוס שמנת מתוקה
* 3 ביצים
* כפית תמצית וניל
* כוס קמח תופח
* קורט מלח
* 12 פררו רושה חצויים ל-2
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית אפייה (28/22) בנייר אפייה ומרססים בשמן.
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו.
להקציף ביצים, סוכר, סוכר וניל ומלח
להוסיף בהדרגה את הקמח -כשהתערובת אחידה, מוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים.
יוצקים חצי מהבלילה לתבנית, מסדרים שכבה של פררו רושה ומכסים בבלילה שנותרה.
אופים במשך 30 דקות.
מקררים ומצפים בשוקולד המומס
זהירות ממכר! |
בתקווה לימים שקטים ורגועים יותר, שיהיה סוף שבוע נעים וטעים!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.