יום חמישי, 7 באפריל 2016

עוגת מוס שוקולד לפסח

עוגה חגיגית מרשימה קלה להכנה וללא אפייה

אפשר להכין אותה יום לפני ערב החג ולהתפנות לשאר ההכנות.





מצרכים:

לבסיס:

1/4 כוס סוכר
100 גרם שקדים טחונים
70 גרם חמאה מומסת
1.5 כפות קקאו

למוס:

300 גרם שוקולד מריר
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס חלב
2 כפות אבקת שוקולית
3 מיכלים שמנת מתוקה


אופן ההכנה:

להכנת הבסיס: 
לערבב בעזרת כף את כל חומרי הבסיס ולשטח בתבנית קפיצית עגולה בקוטר 24.
להדק היטב, לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.

מכינים את המוס - ממיסים במיקרוגל שוקולד, קקאו חלב ושוקולית בפולסים קצרים ומערבבים היטב.

מקציפים את השמנת המתוקה, מנמיכים מאוד את פעולת המיקסר ומוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה.
מערבלים מעט רק עד לאיחוד השוקולד עם השמנת.

משטחים את התערובת מעל הבסיס. מכניסים לכמה שעות לייצוב במקרר.






חג שמח!!






אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.