יום חמישי, 10 ביולי 2014

בראוניז פררו רושה ממכרים!










חומרים:                                               
* 3 חפיסות שוקולד מריר קצוצות גס           לציפוי-
* 200  גר' חמאה                                    * חפיסת שוקולד מריר
* כוס סוכר                                             * רבע כוס שמנת מתוקה 
* 3 ביצים 
* כפית תמצית וניל
* כוס קמח תופח 
* קורט מלח
* 12 פררו רושה חצויים ל-2



אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית אפייה (28/22) בנייר אפייה ומרססים בשמן.
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו.
להקציף ביצים, סוכר, סוכר וניל ומלח
להוסיף בהדרגה את הקמח -כשהתערובת אחידה, מוסיפים את השוקולד והחמאה ומערבבים.

יוצקים חצי מהבלילה לתבנית, מסדרים שכבה של פררו רושה ומכסים בבלילה שנותרה.
אופים במשך 30 דקות.

מקררים ומצפים בשוקולד המומס 



זהירות ממכר!
אז.. בפעם הבאה שתקבלו פררו רושה בחג אל תמהרו להעביר אותו לדודה שושנה... 








בתקווה לימים שקטים ורגועים יותר, שיהיה סוף שבוע נעים וטעים!


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.