מצרכים
1 חבילה של מלאווח (6 יחידות)
למילוי-
1 גביע גבינה לבנה 250 גר 5%
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
50 גרם גבינה מלוחה מפוררת (או חצי גביע קוטג')
1 ביצה
1 כף קמח
מלח, פלפל
לציפוי-
1 ביצה טרופה מעורבבת עם כף מים
מעט שומשום
* אפשר להוסיף למילוי זעתר או זיתים
אופן ההכנה
להפשיר את המלאווח חצי שעה, ולקמח משטח עבודה.
לשטח בעזרת מערוך כל מלאווח לריבוע דק ולחתוך לארבע רבעים (ריבועים)
לערבב את כל חומרי המלית
להניח במרכז כל ריבוע כף מהמילוי ולקפל (לחבר ארבע פינות) או כל עיצוב אחר שתבחרו..
למרוח בביצה ולפזר שומשום מעל.
לאפות בתנור שחמום מראש על 180 מעלות עד הזהבה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.