1/2 3 כוסות קמח
1 כף סוכר
1 כף דבש
1 כף שמרים יבשים
1/4 1כוסות מים
1 ביצה קטנה
1/2 כפית מלח
לציפוי-
מים
שומשום
אופן ההכנה:
לערבב ידנית קמח סוכר ושמרים, להוסיף ביצה ודבש, להתחיל לערבל ולהוסיף מים בהדרגה
לערבל 3 דקות להוסיף את המלח ולהמשיך לערבל עוד 2 דקות.
לשמן היטב קערה ואת הבצק לכסות בניילון ולהניח להתפחה של 40 דקות
לקמח משטח עבודה להעביר אליו את הבצק, לחלק אותו ל 6 כדורים
כל כדור לרדד מעט לצורה של עיגול להניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה
למרוח כל עיגול במים ומעל לפזר שומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש על 180 עד שהלחם זהוב ויפה.
תהנו!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.