כיסונים במילוי בשר






:מצרכים לבצק


3 כוסות קמח
1/3 כוס שמן
1 כף גדושה מיונז
1/2 כפית מלח 
1/2 כוס מים פושרים


למילוי:

1/2 קילו בשר בקר טחון
2 בצלים
1/2 כפית בהרט
פלפל שחור גרוס 
מלח 
מעט שמן

לציפוי:
ביצה טרופה עם כף מים


אופן ההכנה:




ללוש את חומרי הבצק. לבצק חלק וגמיש.
(אם יש צורך הוסיפו 1.2 כפות מים)

להניח בצד.

בנתיים, לטגן בשמן זית את הבצל, להוסיף את הבשר והתבלינים, לפורר בעזרת כף עץ 
לבשל עד שהבשר משנה את צבעו והתבשל.

להעביר את הבשר לצלחת לקירור (להשתדל בלי הנוזלים)

לרדד את הבצק לעלה דק בעזרת כוס רחבה לקרוץ עיגולים, להניח במרכז כל עיגול כפית גדושה מהבשר
ולסגור משני הצדדים להדק היטב

להניח את הכיסונים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, למרוח בביצה .
לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שהכיסונים מקבלים צבע שזוף.








תגובות