מצרכים:
6 ביצים גדולות
1 גביע שמנת חמוצה
2 יחידות גבינת שמנת 16%
2 כפות קורנפלור
2 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל (את היתר נשמור לציפוי)
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
1/4 1 כוסות סוכר
לציפוי
1 שמנת מתוקה
3/4 כוס חלב
יתרת האינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
להפריד את הביצים להקציף לקצב יציב את החלבון יחד עם 3/4 כוס סוכר
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים יחד עם שאר החומרים
מאחדים בזהירות בתנועות עדינות את התערובת יחד עם החלבונים
משמנים תבנית פיירקס קלות מעבירים את כל העיסה ומיישרים
מחממים תנור
מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים
אופים 10 דקות ראשונות על 180 מעלות ולאחר מכן מורידים לעוד שעה על 150 מעלות
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו לעוד חצי שעה
מצננים לגמרי את העוגה
מקציפים את כל חומרי הציפוי ומורחים על העוגה. לקרר כמה שעות לפני ההגשה
תהנו!
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.