עלי סיגר מטוגנים קריספיים במילוי תפוחי אדמה לארוחה קלה ומפנקת
מצרכים:
3 תפוחי אדמה (לא גדולים)
חופן נדיב של פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
1/4 כפית כורכום
10 עלי סיגר
כ - 1/2 כוס שמן לטיגון (הוסיפו במידת הצורך)
אופן ההכנה
לבשל עד ריכוך את תפוחי האדמה
להניח את תפוחי האדמה בקערה, למעוך למחית לצנן להוסיף תבלינים ופטרוזיליה.
לחמם שמן בסיר או במחבת עמוק
להניח במרכז כל עלה סיגר את המלית לקפל את העלה לחצי
להניח בעדינות בשמן החם לטגן משני הצדדים
להניח על נייר אפייה לספיגת השמן
להגיש חם
בתאבון!♥
מצרכים:
3 תפוחי אדמה (לא גדולים)
חופן נדיב של פטרוזיליה
מלח
פלפל שחור
1/4 כפית כורכום
10 עלי סיגר
כ - 1/2 כוס שמן לטיגון (הוסיפו במידת הצורך)
אופן ההכנה
לבשל עד ריכוך את תפוחי האדמה
להניח את תפוחי האדמה בקערה, למעוך למחית לצנן להוסיף תבלינים ופטרוזיליה.
לחמם שמן בסיר או במחבת עמוק
להניח במרכז כל עלה סיגר את המלית לקפל את העלה לחצי
להניח בעדינות בשמן החם לטגן משני הצדדים
להניח על נייר אפייה לספיגת השמן
להגיש חם
בתאבון!♥
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.