שוקי עוף טעימים לארוחת צהריים לצד תפוא אדמה.
מתאים גם לאירוח במזנון, פשוט להחזיק שוק ביד ולנשנש!
את ציפוי הקורנפלקס אפשר להחליף בביסלי גריל או ביסלי בטעם פלאפל
8 שוקי עוף ללא העור
3 כפות רוטב סויה
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
3 כפות מים
2 כוסות קורנפלקס רגיל מרוסק גס
שוטפים את השוקיים ומייבשים במגבת נייר,
מחממים תנור ל200 מעלות
מערבבים בקערה סויה, חמאת בוטנים, ומים לקרם חלק
מצפים היטב את שוקי העוף ומגלגלים בקורנפלקס כך שהקורנפלקס יצפה את כל העוף.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד השחמה מלאה
כ - 50 דקות.
מתאים גם לאירוח במזנון, פשוט להחזיק שוק ביד ולנשנש!
את ציפוי הקורנפלקס אפשר להחליף בביסלי גריל או ביסלי בטעם פלאפל
מצרכים
8 שוקי עוף ללא העור
3 כפות רוטב סויה
2 כפות גדושות חמאת בוטנים
3 כפות מים
2 כוסות קורנפלקס רגיל מרוסק גס
אופן ההכנה
מחממים תנור ל200 מעלות
מערבבים בקערה סויה, חמאת בוטנים, ומים לקרם חלק
מצפים היטב את שוקי העוף ומגלגלים בקורנפלקס כך שהקורנפלקס יצפה את כל העוף.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד השחמה מלאה
כ - 50 דקות.
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.