קציצות בציפוי סולת מבושלות ברוטב עגבניות
טעים לאכול אותן בתוך לחמניה או לצד אורז לבן
והכי יאמי- לעשות סיבוב עם החלה ברוטב
מצרכים
1/2 קילוגרם בשר בקר טחון
2 כפות פירורי לחם
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל מגורד
1 ביצה
1 כף שמן
1 כף מי סודה
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
פלפל שחור, מלח
לרוטב העגבניות-
200 גרם רסק עגבניות
1 כף שמן זית
3 שיני שום כתושות
1/4 1 כוס מים
מלח, פלפל שחור
מעט כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
לציפוי-
1/2 כוס סולת
אופן ההכנה
לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעיסה חלקה ואחידה.
ליצור קציצות, לטבול אותן בסולת.
לסיר שטוח ורחב- להכניס את כל מרכיבי הרוטב
לבשל תוך כדי ערבוב ולהביא לרתיחה.
להקטין את האש, בזמן שהרוטב רותח להחליק את הקציצות פנימה.
לכסות את הסיר ולבשל כ- 40 דקות עד שהקציצות מוכנות.
*אל תוותרו על שלב הסולת, הוא משדרג את הקציצות ומסמיך מעט את הרוטב מה שעושה את התבשיל לטעים ביותר
טעים לאכול אותן בתוך לחמניה או לצד אורז לבן
והכי יאמי- לעשות סיבוב עם החלה ברוטב
מצרכים
1/2 קילוגרם בשר בקר טחון
2 כפות פירורי לחם
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל מגורד
1 ביצה
1 כף שמן
1 כף מי סודה
1/2 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
פלפל שחור, מלח
לרוטב העגבניות-
200 גרם רסק עגבניות
1 כף שמן זית
3 שיני שום כתושות
1/4 1 כוס מים
מלח, פלפל שחור
מעט כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
לציפוי-
1/2 כוס סולת
אופן ההכנה
לערבב את כל מרכיבי הקציצות לעיסה חלקה ואחידה.
ליצור קציצות, לטבול אותן בסולת.
לסיר שטוח ורחב- להכניס את כל מרכיבי הרוטב
לבשל תוך כדי ערבוב ולהביא לרתיחה.
להקטין את האש, בזמן שהרוטב רותח להחליק את הקציצות פנימה.
לכסות את הסיר ולבשל כ- 40 דקות עד שהקציצות מוכנות.
*אל תוותרו על שלב הסולת, הוא משדרג את הקציצות ומסמיך מעט את הרוטב מה שעושה את התבשיל לטעים ביותר
תגובות
הוסף רשומת תגובה
.