עוגיות שושנים במרקם עננים כאלו נימוחות וטעימות עוד לא טעמתם
מצרכים לבצק:
200 גרם חמאה רכה
3 חלמוני ביצה
3 שקיות סוכר וניל
3/4 2 כוסות קמח תופח
כפית גרידת לימון
1/2 גביע שמנת חמוצה
מצרכים למלית:
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
אבקת סוכר לפיזור לאחר האפייה
אופן ההכנה
מערבבים בקערה חלמונים, שמנת, סוכר וניל.
מנפים פנימה את הקמח מוסיפים חמאה וגרידת לימון.
לשים היטב לבצק רך. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לשעה למקרר.
להכנת המלית
מקציפים חלבונים עד שנוצר קצף מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים עד שנוצר קצף חזק. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לאיחוד עם הקציפה. (לא יותר מידי)
לאחר שעה בקירור מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. מרדדים כל חלק לעלה דק, מורחים שליש מהמלית.
מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות. מסדרים מנג'טים בתבנית שקעים ומניחים בכל שקע פרוסה מהרולדה. אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות. אופים כ- 20 דקות. לאחר הצינון מפזרים אבקת סוכר
* אפשר להניח את השושנים על תבנית רגילה מרופדת בנייר אפייה
כמה טעים..
מצרכים לבצק:
200 גרם חמאה רכה
3 חלמוני ביצה
3 שקיות סוכר וניל
3/4 2 כוסות קמח תופח
כפית גרידת לימון
1/2 גביע שמנת חמוצה
מצרכים למלית:
3 חלבונים
חצי כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
אבקת סוכר לפיזור לאחר האפייה
אופן ההכנה
מערבבים בקערה חלמונים, שמנת, סוכר וניל.
מנפים פנימה את הקמח מוסיפים חמאה וגרידת לימון.
לשים היטב לבצק רך. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים לשעה למקרר.
להכנת המלית
מקציפים חלבונים עד שנוצר קצף מוסיפים סוכר בהדרגה ומקציפים עד שנוצר קצף חזק. מוסיפים אינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד לאיחוד עם הקציפה. (לא יותר מידי)
לאחר שעה בקירור מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים. מרדדים כל חלק לעלה דק, מורחים שליש מהמלית.
מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות. מסדרים מנג'טים בתבנית שקעים ומניחים בכל שקע פרוסה מהרולדה. אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות. אופים כ- 20 דקות. לאחר הצינון מפזרים אבקת סוכר
* אפשר להניח את השושנים על תבנית רגילה מרופדת בנייר אפייה
כמה טעים..
נפלא תודה רבה יקירה 💖
השבמחקתודה לך על הפרגון♥
מחק