1
אחרי 23:00 העיניים נעצמות ואין עם מי לדבר
2
3
מספרים וחישובים אוטמים אצלי את כל התאים והחושים.
4
5
ואלופה! בלארוז מזוודה
6
7
מכורה לקפה
8
9
10
אל תהיו קטנוניים.. יש עוד אחד נוסף-
11
התבלין האהוב עלי- קינמוןבסינבון ובמקלות הקינמון הטעימים ומלאי הקלוריות, נתקלנו בשני טיולים ארוכים שלנו לארצות הברית.
בכל הזדמנות- קנינו,לקחנו איתנו לדרך וזללנו
ריח הקינמון במכונית השכורה בטח מצוי בה עד היום..
הגירסה שלי למתכון פחות משמין ועדיין טעיםטעים
החומרים
חצי קילוגרם קמח רגיל
2 כפות שמרים יבשים
3/4 כוס סוכר
1 ביצה
100 גרם חמאה רכה
חצי כפית מלח
למילוי
50 גרם חמאה מומסת
3 כפות קינמון
4-5 כפות סוכר חום
לציפוי
חצי כוס אבקת סוכר
2 כפות חלב
אופן ההכנה
מערבלים במיקסר את הקמח, השמרים, המלח והסוכר
מוסיפים ביצה וקוביות חמאה ומערבלים עד לקבלת בצק במרקם פירורי
מוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי לישה
וממשיכים לערבל עוד 5 דקות עד שהבצק רך וחלק (במידה והבצק דביק, הוסיפו מעט קמח)
מכסים את הקערה ומניחים להתפחה של כחצי שעה
מרדדים את הבצק למלבן בעובי חצי סנטימטר
מורחים את החמאה המומסת, מערבבים קינמון וסוכר חום ומפזרים על הבצק
מגלגלים את הבצק לגליל מהודק ובעזרת סכין חותכים לפרוסות
מניחים את הפרוסות בתוך תבנית אפייה עגולה (26) עם מעט רווחים
להעשרת הטעם ולהגשה קצת שונה- אפשר לנעוץ במרכז כל שבלול/שושנה מקל קינמון
מניחים בצד להתפחה נוספת של כחצי שעה
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלום כ30 דקות עד להזהבה.
לאחר האפייה, מצננים מעט ומכינים את הציפוי
מערבבים היטב את הסוכר והחלב עד לתערובת חלקה
מכניסים את התערובת לתוך שקית קטנה וגוזרים את הפינה ומזלפים מעל העוגה
זה כזה כיף להכיר ככה!! אני גם מתה על טיולים, מתה על שמרים ועל קינמון, על קפה........פוסט מדליק!!
השבמחקתודה רבה! כיף גדול לדעת שיש לנו הרבה דברים במשותף ♥
מחקמלכה!!! איזה פוסט משגע. חייכתי מ-1 עד אינספור. לאב יו!
השבמחקתודה❤❤❤ לאה יו טו 😘
מחקתגובה זו הוסרה על ידי המחבר.
מחקמיכלי העלאת לי חיוך וגרמת לי לרייר כאן על המסך.
השבמחקחייבת לנסות גם.
הכי כיף פוסטים מהלב
ואת נהדרת
♥
תודה❤ תודה❤ את מקסימה😘
מחקתודה❤ תודה❤ את מקסימה😘
מחקממש לא אכפת לי שזה מלפני שנה...את על זמנית!!❤️
השבמחקתודה❤ אוהבת אותך❤
מחקתודה מותק❤ אוהבת אותך😘
השבמחק