עוגת טריקולד








עוגה ללא קמח משלוש שכבות של שוקולד הכנה פשוטה ומרשימה
מכינים את שלושת השכבות באותו אופן ויוצקים אחת על השנייה









תבנית מס' 26

מצרכים:

לשכבת מוס שוקולד מריר -

200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
2 כפות חלב
1 מיכל שמנת מתוקה


לשכבת מוס שוקולד חלב- 

200 גר' שוקולד חלב, שבור לקוביות
2 כפות חלב
1 מיכל שמנת מתוקה


לשכבת מוס שוקולד לבן-

200 גרם שוקולד לבן, שבור לקוביות
2 כפות חלב
1 מיכל שמנת מתוקה

לקישוט- 1 חטיף מקופלת או 50 גרם שוקולד מריר מגורר



ההכנה:

מכינים את מוס השוקולד המריר: ממיסים במיקרוגל שוקולד וחלב כל פעם כ - 30 שניות עד שאפשר לערבב את השוקולד לקרם חלק.

מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומוסיפים בהדרגה את השוקולד המומס מערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת מוס.

משמנים את התבנית יוצקים את תערובת המוס מיישרים ומקפיאים שעה לפחות. (אפשר להכין יום קודם)

מכינים באותו אופן את שכבת מוס שוקולד החלב ויוצקים על מוס שוקולד המריר מיישרים ומאחסנים שוב במקפיא לשעה שעתיים עד שהתערובת מתייצבת.


מכינים את שכבת המוס הלבן באותו אופן יוצקים על מוס שוקולד החלב.
מפוררים מעל שוקולד מקופלת או שוקולד מריר מגורר גס.

מאחסנים במקפיא, מעבירים את העוגה למקרר כ 40 דקות לפני ההגשה. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים



תגובות

הוסף רשומת תגובה

.