פשטידת כרובית



מצרכים 

1 כרובית גדולה מפורקת לפרחים קטנים

1 כף שמן זית

2 ביצים

2 כפות קמח תופח

1 מיכל שמנת לבישול 15%

מלח

פלפל שחור גרוס

100 גרם גבינה צהובה מגורדת


אופן ההכנה

מרתיחים סיר עם מים ומבשלים את פרחי הכרובית כ- 10 דקות עד ריכוך

מסננים את הכרובית ומעבירים לקערה.

בקערה נפרדת, מערבבים את יתרת המצרכים  (משאירים מחצית מהגבינה הצהובה לפיזור מעל).

מוסיפים את הכרובית לתערובת ומערבבים כך שכל הכרובית תהיה מצופה. 

משטחים בתבנית משומנת, מפזרים גבינה צהובה מעל ומעט פלפל שחור גרוס

אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות בערך 25 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.




תגובות