יום רביעי, 31 במאי 2017

קישואים ממולאים





מצרכים:
כ - 10 קישואים (תלוי בגודל שתבחרו, אני אוהבת קטנים)


למילוי-

300 גרם בשר בקר טחון
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קצוץ דק ומטוגן
2 שיני שום כתושות
1/2 כוס אורז שהושרה חצי שעה
מלח פלפל
שמן לטיגון הבצל





לרוטב-

200 גרם רסק עגבניות
2 שיני שום כתושות
מים
מלח, פלפל שחור
2 כפות שמן זית
2 כוסות מים





אופן ההכנה:


לרוקן את הקישואים ולשמור את המילוי כמצע לרוטב
לטגן את הבצל
לערבב את כל חומרי המילוי ולמלא את הקישואים
להניח בתחתית הסיר את המילוי שרוקנו קודם מהקישואים
לסדר מעל את הקישואים בצפיפות

לערבב את כל חומרי הרוטב, לצקת על הקישואים ולבשל על אש קטנה כשעה.

במידה ויש צורך במהלך הבישול הוסיפו טיפה מים








לעוד ממולאים-








אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.