יום חמישי, 30 במרץ 2017

טראפלס שוקולד לבן ופיסטוק

מסוג הקינוחים שהכי מתאים וקל להכין מראש. לשגר למקפיא ולהפשיר ביום האירוח, 
או להכין יום קודם ולשמור במקרר בקופסא אטומה, כך לא מסתבכים עם הכנת הקינוח סמוך לארוחה ולא תופסים מקום במקרר עם עוגה גדולה.


קינוח מרשים ואלגנטי 






מצרכים:
לכ - 25-30 יח'

300 גרם שוקולד לבן קצוץ
1/3 כוס שמנת מתוקה
25 גרם חמאה
כף קוקוס


1/2 כוס פיסטוקים טחונים גס 


אופן ההכנה :

מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ויוצקים על השוקולד הקצוץ. ממתינים 2 דקות ומערבבים.
במידה ונשארו גושים הכניסו לכמה שניות למיקרו (בזהירות)

מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה מלאה
מוסיפים את הקוקוס ומערבבים היטב.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומעבירים למקרר  ל כ- 5 שעות או לילה.

בעזרת כפית יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים בפיסטוקים הטחונים.

לאחסן בקופסא סגורה במקרר עד להגשה.





4 תגובות:

.