יום שישי, 6 בינואר 2017

מאפה פילו וגבינת ריקוטה



מאפים טעימים מקושטים בעלי טימין









מצרכים:

חבילת דפי בצק פילו

150 גרם גבינה בולגרית מפוררת

250 גרם גבינת ריקוטה

80 גרם חמאה מומסת

עלי טימין


אופן ההכנה:

להפשיר לילה קודם במקרר את דפי הפילו

לערבב בקערית את 2 סוגי הגבינה


לחתוך כל עלה ל 4 ריבועים שווים.
למרוח כל חלק בחמאה מומסת ולהניח ענף טימין בקצהו, ולקפל.



במרכז הבצק להניח שורה מתערובת הגבינות (לא יותר מידי)



לגלגל לסיגר להניח על נייר אפייה ולמרוח שוב בחמאה







להמשיך כך עם יתרת הבצק.

לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות. עד שהמאפים מזהיבים

(כ - 1/4 שעה)









ישארו לכם מעט עלי פילו מלאו אותם בנוטלה יאמי!!!!




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.