יום חמישי, 29 בדצמבר 2016

יין חם עם פירות

לקראת חגיגות הסילבסטר יין חם כמו באירופה.

בכל שווקי חג המולד כל המבקרים מתחממים ומקבלים מצב רוח טוב בשתיית יין חם תוך כדי שיטוט בין הדוכנים.


למה שלא תפנקו את האורחים שלכם גם.


השבוע בבודפשט

בציריך


בוורשה


מתכון פשוט וטעים




מצרכים:

1בקבוק יין אדום (אין צורך להשקיע ביין יקר)

1 תפוז חתוך לעיגולים דקים

1 תפוח עץ  ירוק חתוך לקוביות

1/2 לימון פרוס לעיגולים דקים

3 מקלות קינמון

2 מסמרי ציפורן

מיץ וגרידה מתפוז שלם

1/2 כוס סוכר חום כהה (אם אין גם רגיל הולך)

1/4 כוס קוניאק



עיגולים של תפוז או לימון לקישוט






אופן ההכנה

מערבבים את כל החומרים בסיר, מלבד התפוח ומבשלים תוך כדי בחישה עד רתיחה קלה.

מנמיכים את האש ומוסיפים את קוביות התפוח מבשלים 10 דקות ללא כיסוי - נזהרים לא להרתיח שוב כדי שהאלכוהול לא יתנדף

מגישים חם 



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

.