יום חמישי, 15 בדצמבר 2016

סופגניות

מיני סופגניות לבבות שאפשר להגיש אותן לצד שוקולד מומס או בציפוי אבקת סוכר








מצרכים:


4 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
4.5 כפות שמן
1.5 כוסות מים פושרים
1/4 כפית מלח

שמן לטיגון בערך כוס עד כוס וחצי

להגשה אבקת סוכר לפיזור מעל

אופציה נוספת- שוקולד מריר מומס לטבול את הלבבות








אופן ההכנה:

בקערת המיקסר מניחים את כל החומרים מלבד המלח ומערבלים  3 דקות, מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל עוד 7 דקות.

מניחים במקום חמים להתפחה של שעה.



מקמחים היטב את משטח העבודה מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים ממנו צורות אני בחרתי לבבות.






מכסים את הלבבות ומתפיחים עוד כחצי שעה.

מחממים שמן במחבת ומטגנים מ 2 הצדדים. זהירות לא לטגן יתר על המידה הלבבות קטנים ודקים.

מפזרים מעל הלבבות אבקת סוכר ומגישים חם!






לב קטן בטעם סופגניה גדולה בלי הרבה ייסורי מצפון


חג חנוכה שמח!♥


2 comments:

.